Tomatsauce 03
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : ja Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Fennikel samt løg skæres i tynde strimler.
De sauteres i lidt olie med masser af friskkværnet peber over svag varme uden af tage farve i cirka 15 minutter. Pernod tilsættes og koges ind. Derefter tilsættes blendede flåede tomater, og saucen koges godt igennem. Den sigtes og smages til med salt og peber Tips: man kan eventuelt piske lidt koldt smør i |
|
Opskriften er vist 3144 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne