Brunsviger (god)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : ChristinaN Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen godt, og lad den stå i ca. 10 minutter.
Rul dejen ud i en lille bradepande, og lad den igen stå ca. 10 minutter. "Prik" dejen med fingerspidserne. Bland ingredienserne til remoncen sammen, og hæld det over dejen. Lad dejen stå ½ time ca. Bages ved 230 gr. i ca. 7 minutter. |
|
Opskriften er vist 5156 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-05-01 23:42:10 de 250 g. margarine skulle vist være mel? anonym - 2012-05-16 18:59:48 MEL??????????????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne