Nem og god pastaret
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Nikolaj Indsendt : Red : |
|
|
Sæt vand til pasta over.
Hak løg og evt. hvidløg. Svits løg, hvidløg og kød i lidt olie på panden indtil løgene er let gyldne. Fløde heles i panden og røres sammen med tomat purre. Mængden af fløde afhænger af, hvor meget man syntes er passende. Når fløde og purre er blandet sammen, koges saucen op og man skruer dernæst ned for varmen. Pastaen vendes i sovsen og ret lader man simre ca. 10 min. Til slut smager man til med salt og peber og retten er klar. Tips: Genial mod tømmermænd. |
|
Opskriften er vist 4072 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne