Vegetar julesteg
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Mogens Pihl Indsendt : |
|
|
Mandler, hasselnødder, valnødder, porer, hvidløg og knoldselleri hakkes fint og brunes let på en pande.
kommes i en skål og blandes med æg, fløde, salt og peber. Halvdelen lægges i et smurt ovnfast fad. Derpå lægges skiveskåret brieost i et tyndt lagt. Resten af masssen kommes ovenpå. Retten bages ved 200 gr. i ca. 45 min. Varmluft 180 gr. Tips: JUL: Kan serveres med rødkål og brune kartofler. SOMMER: Kan serveres med kold dressing af græsk yoghurt med persille, citronsaft og en lille tsk. sennep. |
|
Opskriften er vist 11042 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Marie Naun - 2016-12-27 15:32:26 Den smager fantastisk, de mange nødder gør den sprød og knassende. Jeg kom dog 2,5 dl fløde i samt 4 æg i. Opskriften er til 10-12 personer. Jeg delte portionen i 2. Den ene del blev med æbler og svedsker i stedet for brie ost, så den smagte af jul. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne