Lækker mælke dessert
Fryseegnet : Nej men man kan komme den i køleskabet Indsendt af : Min egen opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Tag en gryde put alt mælken i og kom majsstivelse og sukker i. Rør rundt komfuret skal være på høj blus. Rør rundt til den bliver lidt tyk og kom kardemommen ned i rør rundt igen. Sørg for at kardemommen er rørt godt igennem.
Bår den er blev lidt stiv flydene så kom den på nogle talerkner og lad den køle af ved et vindue eller ind i køleskabet. Tips: Kom evt. noget kokos når du/i har helt den over nogle talerkner mens den stadig er varm. :-) |
|
Opskriften er vist 4734 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne