Ginger shortbread (småkager)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Naja Indsendt : |
|
|
Kom smørret i en røreskål og pisk til det er blødt og cremet.
Tag mel, ingefær, sukker og majsmel og bland det sammen. Brug en si når når ingredienserne hældes i smørret. Ælt det hele grundigt sammen. Ælt vanillen i. Dejen rulles til en pølse (ca. 5 cm i diameter) og pakkes ind i film. Lægges i køleskab i 2 timer eller til dejen er fast nok til at skære i. Forvarm ovnen til 190 grader. Dejen skæres ud i 12 stykker og lægges på en bageplade med bagepapir smurt i fedtstof. Bages i 10 minutter til de er gyldne. Småkagerne afkøles og drysses evt. med flormelis. |
|
Opskriften er vist 6545 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne