Ris a la mande 04
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kog grødris og mælk til risengrød.
Lad det køle af et døgns tid i køleskabet. Bland grøden med sukker, vaniljesukker og mandler. Pisk fløden og vend den i blandingen. |
|
Opskriften er vist 4932 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne