Søde gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Min egen opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Skræl alle gulerødderne og riv dem med et rivejern det midterste i guleroden skal ikke rives med.
Tilsæt de tre glas vand og lad det koge til alt vandet er dampet væk. tilsæt olie og når den er blevet brunlig skal der tilsættes sukker. Rør det godt rundt og bag efter skal der tilsættes det tørre nido mælk, og lidt majsstivelse når den er blevet lidt hårdere skal der tilsættes kardemomme rør det godt rundt og læg den bag efter på en tallerken. Tips: Der kan altid godt tilsættes lidt valnødder når den er færdig nogle gange bliver den stiv, men det er ikke meningen vær lidt forsigtig med majsstivelsen |
|
Opskriften er vist 4768 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne