Søderhamns Dragon Soup

Søderhamns Dragon Soup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Personer

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : KIS

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kylling inderfilet
4 forårsløg
 frisk ingefær (svarrende til 1 gns kartoffel)
1 fedhvidløg
1 gulerod
1 lime
0.25 frisk chili
4-6 champignon
1 ds.blandet orientalske grøntsager
2 bouillonterninger, kylling
 
Opskrift:
Alle grøntsager renses og skæres - helst i skrå snit for at bevare det orientalske udseende.
Senen fjernes fra fileterne og disse skæres i små stykker.
Ingefær og hvidløg svitses kort i lidt olie i en gryde - kylling tilsættes og vendes hurtigt med rundt inden der tilsættes 2 L vand-kyllingen må ikke decideret brunes!
Så snart vandet med ingefær, kylling og hvidløg koger tilsættes: gulerod, bouillon, chili, orientalske grøntsager samt forårsløg og saft fra halvdelen af limen.

Lad suppen koge en halv time. 5 min før servering tilsættes champignon og saften fra den halve lime der er tilbage.

Tips:

Man kan også tilsætte forårsløg lidt senere hvis man foretrækker dem lidt sprøde. Suppen kan gøres mere tyk med en tsk. maizena opløst i koldt vand.





karakterer:
Opskriften er vist 5635 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu