Søderhamns Dragon Soup
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : KIS Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsager renses og skæres - helst i skrå snit for at bevare det orientalske udseende.
Senen fjernes fra fileterne og disse skæres i små stykker. Ingefær og hvidløg svitses kort i lidt olie i en gryde - kylling tilsættes og vendes hurtigt med rundt inden der tilsættes 2 L vand-kyllingen må ikke decideret brunes! Så snart vandet med ingefær, kylling og hvidløg koger tilsættes: gulerod, bouillon, chili, orientalske grøntsager samt forårsløg og saft fra halvdelen af limen. Lad suppen koge en halv time. 5 min før servering tilsættes champignon og saften fra den halve lime der er tilbage. Tips: Man kan også tilsætte forårsløg lidt senere hvis man foretrækker dem lidt sprøde. Suppen kan gøres mere tyk med en tsk. maizena opløst i koldt vand. |
|
Opskriften er vist 5685 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne