Gløggekstrakt
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Sannem Indsendt : Red : |
|
|
Bland øl og farin i en gryde og kog det op under omrøring.
Tag gryden af varmen og tilsæt snaps og portvin. Skær vaniljestængerne i mindre stykker, flæk muskatnødderne og kom dem i gryden sammen med de øvrige krydderier. Rør ekstrakten sammen og hæld den i et glas med tætsluttende låg. Lad ekstrakten stå og trække smag i mindst 14 dage. Blandes med 2-3 flasker rødvin. |
|
Opskriften er vist 4604 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne