Marcipanmasse - ikke sød

Marcipanmasse - ikke sød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Niels Frederiksen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.mandler
250 g.flormelis
 
Opskrift:
Mandlerne smuttes, tørres og blendes til en fin masse.
Æltes med flormelissen.
Lægges mindst et par timer i køleskabet i en tæt plastikpose. Gerne til dagen efter.

Tips:

Efter min mening den bedste marcipan masse der findes: smager af mandler, er ikke sød og er simpel at lave. Hvis man skal lave marcipan selv skal den adskille sig fra den man kan købe, - og det gør denne her.





karakterer:
Opskriften er vist 3389 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu