Marcipanmasse - ikke sød
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Nej Indsendt af : Niels Frederiksen Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne smuttes, tørres og blendes til en fin masse.
Æltes med flormelissen. Lægges mindst et par timer i køleskabet i en tæt plastikpose. Gerne til dagen efter. Tips: Efter min mening den bedste marcipan masse der findes: smager af mandler, er ikke sød og er simpel at lave. Hvis man skal lave marcipan selv skal den adskille sig fra den man kan købe, - og det gør denne her. |
|
Opskriften er vist 3389 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne