Svenske juleboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Anja B. Rasmussen Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres, sukker drysses over, hvorved gæren "smelter". Den lune mælk tilsættes, sammen med smør, æg og mel, dejen er meget fedtet, men blir mere fast under hævningen.
Hævetid: 1 time. Når dejen er hævet tilsættes fyldet og æltes ind i dejen, kom evt. en smule mere mel ved da dejen er fedtet. Formes til boller ca. 18-20 stk. sættes på plade og efterhæver en halv time. Bages ved 200 grader alm. ovn. midt i ovnen i ca. 10-15 min serveres med smør. Tips: Dejen virker meget fedtet, men resultatet er rigtig godt. God bagelyst |
|
Opskriften er vist 5639 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne