Smørrebrød fiskefilet
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Smørrebrød fiskefilet - en traditionel spiseSmørrebrød med fiskefilet er en særlig velkendt klassiker, når det kommer til smørrebrød. Lige siden slutningen af 1800-tallet har det højtbelagte smørrebrød ligget de fleste danskeres hjerte nær. De mere delikate smørrebrød blev “opfundet” af Oskar Davidsens kone, Petra Davidsen, som hurtigt blev særdeles eftertragtet i det danske land. Fjerde generation i familievirksomheden, Ida Davidsen, tog skridtet videre og bragte smørrebrødet til udlandet, nærmere betegnet Hollywood i USA, Brasilien og til flypassagerne i British Airways og Canadian Pacific. Den familiedrevne restaurant bliver i dag drevet af Oscar Davidsen, som er femte generation. Smørrebrød er så at sige blevet en del af dansk historie og kultur.Forskelligt valg af toppingSammensætningen af pålæg og garniture har stor betydning for smagsoplevelsen - derudover er højtbelagt smørrebrød en sand fryd for øjet. Smørrebrød med fiskefilet kan toppes med hjemmelavet remoulade, mayonnaise, rejer, cherrytomater, agurk, asparges og dild. Nogle foretrækker en højtbelagt mad, mens andre nøjes med ren remoulade og en smule dild. En smørrebrøds klassiker som indeholder fiskefilet, er Stjerneskud. |
Opskriften er vist 9832 gange,
og udskrevet 44 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne