Kryrede banankager
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : pas Indsendt af : OneDirection Indsendt : Red : |
|
|
tænd ovnen på 180 grader.
Blend bananer og æg godt sammen i en foodprocessor og tilsæt yoghurt og farin. Blend det hele godt. Rør sukkeret med smørret, så det er let og luftigt og vend de grofthakkede valnødder og rosiner i. Tilsæt sukker-smør blandingen i bananblandingen og vend forsigtigt mel, bagepulver og krydderiger i dejen. Bag kagerne midt i ovnen i smurte muffinsforme i 30 min. Kig til kagerne undervejs, og dæk evt. formende med sølvpapir, hvis skorpen er ved at blive mørk. Lad kagerne køle helt at, inden de spises. Kagerne er meget holdbare og bliver kun bedre af at blive bagt dagen inden, de skal spises. |
|
Opskriften er vist 5748 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne