Tyrkisk ayran
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Tyrkisk ayran Indsendt : Red : |
|
|
I starter med 1 dl is kold vand fra vand hanen eller fra køleskabet derefter yoghurt
i må selv bestemme hvor meget der skal i cirka 1-2 kopper fuld så skal det røres rundt med en træ ske med 1-2 stk salt ikke for meget salt Tips: Pas på den ikke bliver for saltet eller klumpet |
|
Opskriften er vist 8811 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Yasemin - 2017-02-05 20:09:09 Atran smager perfekt jeg er nemlig tyrker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne