Kogt medister
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Medisterpølsen sættes over i en gryde med koldt letsaltet vand som bringes i kog. Gives et kraftigt opkog, skummes af og stilles til side i ca. 30 minutter i vandet.
Medisterpølsen skæres i passende stykker. Varm fedtstof på panden. Steges ca. 9 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 4762 gange,
og udskrevet 47 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne