Rhubarb Crunch

Rhubarb Crunch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75 dl.havregryn (små eller storvalsede)
2 dl.hvedemel + 2 spsk.
3.75 dl.brun farin
150-160 g.margarine eller smør, skåret i mindre stykker
11 dl.rabarber i terninger
1½ - 2 dl.sukker
 tsk.kanel
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Bland havregryn, mel og brun farin med en køkkenmaskine (foodprocessor). Ikke for meget da grynene ellers bliver ødelagt. Tilsæt smørret og bland indtil det hele er rørt sammen. Man skal stadig kunne se de hele havregryn. Det skal være lidt støvet.

I en skål blandes rabarber, 2 spsk. mel, sukker, kanel og vand, indtil det hele er rørt sammen. Hæld rabarber blandingen i et aflangt ovnfast fad (det skal være glas eller porcelæn). Dæk med havregryns blandingen, der glattes let ud over det hele.

Det hele bages i en forvarmet 175 grader C varm ovn i ca. 45 min (1 time hvis ovnen er kold). "Crunchen" er færdig når frugten bobler op omkring kanterne, og toppen er gylden og sprød.

Tips:

Der er mange variations muligheder, jordbær og nødder kan blandes i, men så skal der nok ændres på sukkerindholdet.





karakterer:
Opskriften er vist 18171 gange,
og udskrevet 433 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-09 17:39:30
3/4 dl havregryn... mon ikke det skal være 3 til 4 dl? 11 dl rabarber mærkeligt mål, skal det være en liter? Meget sød men god med mere havregryn end 3/4 dl.

  -   2005-01-01 01:01:01
Så har vi også været flinke