Morfars klejner med reven citron
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Wolfgang1986 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker blandes, og fløden tilsættes.
Gnid margarine og mel ned i, og tilsæt resten. ælt godt igennem til dejen er ensformig og lad den hvile ½-1 time. rul dejen tynd ud og spore den med klejne spore. varm palminen op og vrid klejnerne og kog dem gyldne læg dem til afdryp på køkkenrulle eller på en rist med papir under. |
|
Opskriften er vist 16714 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne