Pasta à la Holiday
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Nicolaj Reck Indsendt : Red : |
|
|
Start med at koge pastaen, når dette er gjort helder du vandet fra. Steg derefter skinken og baconen. Bland derefter de 250ml Milda cremfine med de to breve dip mix. Tilsæt derefter blandingen, samt skinke og bacon og ketchuppen i pastaen, og lad det stå på blusset mens du røre rundt i ca. 2 min.
Tips: Det skal være Milda cremfine 7% da normal fløde ikke blander sig ordentligt med dip mixen. |
|
Opskriften er vist 4815 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne