Nem chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Andrea Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden sammen med vaniljesukker, til en let skum.
Smelt chokoladen i vandbad og tilsæt reven appelsinskal. Hak hasselnødder. Hæld chokoladen i en kold skål og vend 1/4 af skummet i. Vend derefter resten af skummet og de hakkede nødder i. Put moussen i glas og lad dem stå på køl et par timer inden servering. Tips: Hvis du har lidt ekstra smeltet chokolade kan du lave pynt ud af det. Tag et stykke bagepapir og lav 'gitre' af chokolade. Du kan også putte en lille klat chokolade på bagepapiret og køre det ud med en ske til små 'chokoladeløbere'. Sæt dit pynt i fryseren og tag det ud ved servering. |
|
Opskriften er vist 9661 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2012-02-11 13:21:39 Uh, det lyder godt!:) Tror jeg vil prøve at lave den :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne