Peanut butter cookies
Hovedingrediens : Nødder - Peanuts Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Andrea Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak smørret i små stykker, lad det få stuetemperatur, og pisk det cremet med sukker og farin(brug en håndmixer). Pisk ægget sammen med peanutbutter. Sigt mel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen og rør det i dejen.
Pisk æggehviden let. Hak jordnødderne groft. Rul kugler af dejen på størrelse med bordtennisbolde, og vend dem i æggehvide og så hakkede jordnødder. Sæt kuglerne på bagepapir med god afstand, og tryk dem let flade, med en våd gaffel. Bag 10-15 minutter ved 180 grader C. varmluft. Træk papiret over på en bagerist, og lad kagerne afkøle. Opbevares i tætsluttende dåse. |
|
Opskriften er vist 29179 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2014-06-27 14:49:45 Kan man godt undlade de 260 gram usaltede peanuts? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne