Pæregrød
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pærerne skal helst være modne for at koge ud.
Hvis de ikke vil koge ud så kog dem længere tid og tilsæt evt. ekstra vand så de ikke koger tør.
Fjern kernerne i pærerne og skær pærerne i mindre stykker. Læg pærerne i en gryde sammen med vandet og få det i kog. Tilsæt sukker og vaniljesukker og kog i 10 minutter. Fjern gryden fra den varme plade. Tilsæt kartoffelmel og rør grundigt og hurtigt rundt, så det ikke klumper. Hæld grøden i en skål. Drys de to spsk sukker over, så grøden ikke trækker skind. Server med mælk og/eller fløde. |
|
Opskriften er vist 52639 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anders Bindeballe - 2023-05-29 18:37:54 Før jeg havde set jeres kommentarer var jeg så fornuftig at blende dem før de kom i gryden, blev rigtigt fint. Skal prøves igen senere. Benta Andersen - 2021-09-19 11:44:29 Brugte conference pærer og de koger ikke ud så jeg blendede dem. Det fungerer fint og grøden smager rigtig godt. Per - 2018-10-08 17:53:10 Vi brugte Clare Fris pærer, de var ikke meget for at koge ud, så vi moste dem let |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne