Chokoladekage 33
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Mie Jakobsen Indsendt : Red : |
|
|
Først pisker du mælken lidt til den får en skummet konsistens. Derefter hælder du kakao og æg ned i og pisker det til den er lidt luftig. Så tilsætter du bagepulver, Vaniljesukker og mel som så piskes sammen.
Når du har blandet det godt sammen smør du en Bageform med lidt smør så dejen ikke sætter sig fast. Kagen skal bages ved 200 grader varmluft i Ca. 30-40 Min. |
|
Opskriften er vist 6105 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer hfjdfkfkfkfk - 2012-04-08 16:22:36 Er du sindssyg at sige der skal så meget bagepulver i kagen! jeg har haft det dårligt i 14 dage ... og hvor bliver det nævnt at der skal smør i ?? det er den dårligste opskrift nogensinde !!!!!! Mie Jakobsen - 2012-02-11 17:44:04 Den er god med frugt til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne