Popcorn med chokoladeovertræk - Konfekt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mors Pige Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen i et vandbad.
Kom nogen af popcornene op i en (stor) skål og hæld chokoladen over. Bland det stille og roligt rundt. Kom flere popcorn i skålen, så der til sidst er et tyndt chokoladeovertræk. Del popcornene ud i muffinsforme (og ellers på et stykke bagepapir). Tips: De er bedst kolde, derfor tag dem i køleskabet natten over i en kagedåse. |
|
Opskriften er vist 6352 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne