Gulerodssuppe 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl gulerødderne, skær dem igennem på midten og skær dem derefter i tynde stykker.
Svits gulerødderne i olie i 2-3 minutter. Tilsæt karry og lad det svitse med i 20 sekunder. Tilsæt kokosmælk, bouillon og chili. Læg låg på gryden og lad suppen småsimre i 20 minutter. Smag til med salt. Tips: Persille brød smager rigtig godt at servere til denne suppe. Opskriften på persillebrød ligger også herinde. |
|
Opskriften er vist 5008 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne