Julemedister - opskrift fra 1856
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : ja Indsendt af : rikke Indsendt : |
|
|
Det hakkede kød røres,- gerne i hånden - sammen med salt. Det meget finthakkede (evt revet) løg tilsættes og suppen tilsættes lidt af gangen. Smages til med krydderi - hold lidt igen med nellike, da det smager af meget. Steg evt en lille frikadelle på panden og smag til.
Stoppes i svinetarme,- ikke for fast, da pølsen så kan springe under tilberedning. Koges ca 10 minutter i letsaltet vand inden den brunes godt på panden i en god klat smør. Tips: SUPPE: 1500 g. griseben 500 g svinespæk 2 tsk salt vand til det dækker. Kog suppen ca 2 timer. Den siede suppe koges ind til der er ca 1 liter. |
|
Opskriften er vist 8712 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne