Julemedister - opskrift fra 1856

Julemedister - opskrift fra 1856, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : rikke

Indsendt :     

Ingredienser:
4 kg.hakket flæskekød
4 spsk.groft salt
2 tsk.peber
1 tsk.knust allehånde
0.5-1 tsk.knust nellike
5-7 metersvinetarme
150 g.finthakket løg
1 l.suppe
 
Opskrift:
Det hakkede kød røres,- gerne i hånden - sammen med salt. Det meget finthakkede (evt revet) løg tilsættes og suppen tilsættes lidt af gangen. Smages til med krydderi - hold lidt igen med nellike, da det smager af meget. Steg evt en lille frikadelle på panden og smag til.
Stoppes i svinetarme,- ikke for fast, da pølsen så kan springe under tilberedning. Koges ca 10 minutter i letsaltet vand inden den brunes godt på panden i en god klat smør.

Tips:

SUPPE:
1500 g. griseben
500 g svinespæk
2 tsk salt
vand til det dækker.

Kog suppen ca 2 timer. Den siede suppe koges ind til der er ca 1 liter.





karakterer:
Opskriften er vist 8712 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu