Cremet daim is med Baileys
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt af : Maja Steen Indsendt : Red : |
Fotograf: Maja Steen |
|
Pisk æggeblommer med sukker - det skal være helt hvid - jo længere du pisker jo bedre :)
Ta´en anden skål op pisk fløden stiv Herefter blander du æg/sukker blandingen med den stive flødeskum Hæld de 4 spiseskeer Baileys i nu. Hak hele pladen med daim Marabouen og bland i til sidst :) Også i fryseren - cirka 4 timer burde være nok. Tips: Jeg har ALDRIG brugt pasteuriseret blommer ! har lavet den opskrift 20 gange :) Jeg fralægger mig selvfølgelig et hvert ansvar hvis der skulle ske noget Du kan også bruge alm. plader Daim, men prøv med Marabouen i stedet for det er altså nr. 1 :) |
|
Opskriften er vist 25336 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-21 18:48:01 Bliver kun mere indbydende hvis der pyntes med friske jordbær. Erstat evt sukkeret med flormelis. Det gjorde jeg, så risikerer man ikke at isen krystalliserer. kuldkat - 2012-06-17 17:24:50 hvis man nu skal bruge den til en dessert til en fest kan man så lave den dagen før eller hvordan og hvor længe kan den holde sig i fryseren mvh kuldkat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne