Cremet daim is med Baileys

Cremet daim is med Baileys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maja Steen

Indsendt :      Red :
Cremet daim is med Baileys, billede 4 Cremet daim is med Baileys, billede 1 Cremet daim is med Baileys, billede 2 Cremet daim is med Baileys, billede 3
Fotograf: Maja Steen  

Ingredienser:
4 æggeblommer
80 g.sukker
5 dl.Piskefløde
1 pladeMarabou m. daim
4 spsk.Baileys (du kan evt. smage dig frem)
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer med sukker - det skal være helt hvid - jo længere du pisker jo bedre :)

Ta´en anden skål op pisk fløden stiv

Herefter blander du æg/sukker blandingen med den stive flødeskum

Hæld de 4 spiseskeer Baileys i nu.

Hak hele pladen med daim Marabouen og bland i til sidst :)

Også i fryseren - cirka 4 timer burde være nok.

Tips:

Jeg har ALDRIG brugt pasteuriseret blommer ! har lavet den opskrift 20 gange :) Jeg fralægger mig selvfølgelig et hvert ansvar hvis der skulle ske noget

Du kan også bruge alm. plader Daim, men prøv med Marabouen i stedet for det er altså nr. 1 :)





karakterer:
Opskriften er vist 25330 gange,
og udskrevet 385 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-21 18:48:01
Bliver kun mere indbydende hvis der pyntes med friske jordbær. Erstat evt sukkeret med flormelis. Det gjorde jeg, så risikerer man ikke at isen krystalliserer.

  -   2012-06-17 17:24:50
hvis man nu skal bruge den til en dessert til en fest kan man så lave den dagen før eller hvordan og hvor længe kan den holde sig i fryseren mvh kuldkat