Rabarber med ingefær og marengs
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skyl rabarberne, fjern eventuelle grove strenge og skær rabarberne i 2 cm lange stykker. Lad dem mørne i sukker og ingefær over meget svag varme 5 minutter.
Sæt ovnen på 250 gr. Fordel rabarberne i ovnfaste forme. Pisk æggehviderne helt stive. Vend sukkeret i og pisk yderligere i 5 minutter. Sprøjt marengsmassen over rabarberne og bag dem i 5 minutter. Lad dem køle af og drys flormelis over og server. |
|
Opskriften er vist 13735 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne