Rabarber med ingefær og marengs

Rabarber med ingefær og marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rabarber
2-3 spsk.sukker
1 tsk.ingefær
2 æggehvider
0.75 dl.sukker
 
Opskrift:
Skyl rabarberne, fjern eventuelle grove strenge og skær rabarberne i 2 cm lange stykker. Lad dem mørne i sukker og ingefær over meget svag varme 5 minutter.

Sæt ovnen på 250 gr. Fordel rabarberne i ovnfaste forme. Pisk æggehviderne helt stive. Vend sukkeret i og pisk yderligere i 5 minutter.

Sprøjt marengsmassen over rabarberne og bag dem i 5 minutter. Lad dem køle af og drys flormelis over og server.





karakterer:
Opskriften er vist 13735 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu