Smedegaards andebryst

Smedegaards andebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Morten Smedegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 andebryst
2 porrer
1 løg
1 ds.bambus skud
1 fedhvidløg
1 ds.kokosmælk
5 dl.grøntsagsbouillon
 evt.jævning
 
Opskrift:
Rids skindsiden på andebrystet og gnid det med salt og peber. Sæt det i ovnen ved 210 grader i 25 min.

Imens skal porrerne og løget skæres i skiver, hvidløget rives på den fine side på et rivejern (eller en hvidløgs presser, jeg bruger dog altid rivejern da jeg syntes det giver mest smag og større udbytte.)

Porrer, løg, bambus og hvidløg svitses et par minutter i wokken. Derefter hældes bouillon og kokosmælk i og der kommer op og koge. Tilsæt evt. jævning for at lave en sovs ud af det.

pyntes med purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 12388 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu