Smedegaards andebryst
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt af : Morten Smedegaard Indsendt : Red : |
|
|
Rids skindsiden på andebrystet og gnid det med salt og peber. Sæt det i ovnen ved 210 grader i 25 min.
Imens skal porrerne og løget skæres i skiver, hvidløget rives på den fine side på et rivejern (eller en hvidløgs presser, jeg bruger dog altid rivejern da jeg syntes det giver mest smag og større udbytte.) Porrer, løg, bambus og hvidløg svitses et par minutter i wokken. Derefter hældes bouillon og kokosmælk i og der kommer op og koge. Tilsæt evt. jævning for at lave en sovs ud af det. pyntes med purløg. |
|
Opskriften er vist 12413 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne