Æbleflæsk med Bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit æblerne i tern og løg i tynde strimler. Put æbler i kasserole og fyld en smule vand i bunden, så ikke æblerne brænder på. Æblerne skal koge 10-15 minutter, så de bliver møre. Samtidigt med kan du stege bacon og løg. Når det hele er tilberedt hældes løg/bacon som er stegt sammen oven i æblerne og det blandes sammen.
Tips: Da god flæsk er svær at få fat i, når du vil lave gammeldags æbleflæsk, er dette et glimrende alternativ. Du kan evt. smage til med en smule sukker, afhængig af hvor søde æbler du har brugt. Hvis bacon'en ikke har så meget fedt kan du tilføje en smule olivenolie på panden. I gamle opskrifter hælder man ofte fedtstof med i æbleflæsken. Det behøves ikke her, da der er en del fedtstof i løgne. Almindelig løg kan selvfølgelig bruges. |
|
Opskriften er vist 120040 gange,
og udskrevet 1771 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Merete - 2012-12-23 07:58:37 Prøv engang at søde med brun farin , en hurtig en er også at bruge bacontern til retten og så pynt evt lidt bacon ovenpå også Per - 2012-11-21 16:02:41 Løgene ser brændte ud, men det er de nu ikke, det er fordi der er brugt rødløg til denne opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne