Omeletrulle med kyllingefyld
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : hmaersk Indsendt : Red : |
|
|
Først selve omeletrullen: Smørret smeltes, og heri røres melet, der bager godt sammen med mælken, og stuvningen koger godt igennem i 5 min. Så piskes æggeblommer og kartoffelmel i, og til sidst vendes forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i. En lille bradepande ca. 30 x 35 cm. beklædes med bagepapir og heri heldes omeletdejen, som bager i ovnen ved 200 gr. på nederste rille på en risti ca. 20-25 min. Når den er afkølet og inden fyldet kommes på løsnes bunden fra bagepapiret.
Fyldet: Her skæres kyllingekødet i mindre stykker og blandes med skinketern, hakkede champingnon, creme fraiche, estragon, chilisovs eller tomatpuré, salt og peber og det smages godt til- Smørres derefter over den bagte omeletrulle, der nu som roulade rulles sammen på den lange led ret stramt og lægges i et ildfastfad. Her venter den til lidt før serveringen så drysses der revet ost over. Rullen gratineres i ovnen på en rist på nederste rille ved 225 gr. i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 9668 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne