Omeletrulle med kyllingefyld

Omeletrulle med kyllingefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : hmaersk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
2 spsk.Smør
3 spsk.hvedemel
3 dl.Mælk
4 æggeblommer
2 tsk.Kartoffelmel
 lidtsalt
4 stiftpiskede Æggehvider
 
 Fyld:
200 g.restkød af kogt eller stegt kylling
100 g.Skinke i tern
200 g.Champignon i gl
2 dl.Cremefraiche
 lidtEstragon
1 spsk.chilisovs eller Tomatpuré koncentrat
 Salt
 Peber
 
 Serveres med salat
 
Opskrift:
Først selve omeletrullen: Smørret smeltes, og heri røres melet, der bager godt sammen med mælken, og stuvningen koger godt igennem i 5 min. Så piskes æggeblommer og kartoffelmel i, og til sidst vendes forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i. En lille bradepande ca. 30 x 35 cm. beklædes med bagepapir og heri heldes omeletdejen, som bager i ovnen ved 200 gr. på nederste rille på en risti ca. 20-25 min. Når den er afkølet og inden fyldet kommes på løsnes bunden fra bagepapiret.
Fyldet: Her skæres kyllingekødet i mindre stykker og blandes med skinketern, hakkede champingnon, creme fraiche, estragon, chilisovs eller tomatpuré, salt og peber og det smages godt til- Smørres derefter over den bagte omeletrulle, der nu som roulade rulles sammen på den lange led ret stramt og lægges i et ildfastfad.
Her venter den til lidt før serveringen så drysses der revet ost over. Rullen gratineres i ovnen på en rist på nederste rille ved 225 gr. i ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 9668 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu