Anderledes og friske appelsin-boller
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : liedtke87 Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i den lune mælk. Sukker, salt, vanille, æg og skal/saft fra appelsin tilsættes og røres godt sammen. Til sidst æltes dejen sammen til den er jævn og ikke længere klistrer.
Dejen hæver herefter i 30 min. Derefter formes dejen til boller. De pensles med æg og strøes med perlesukker. Efterhæver i ca 30. min og bages herefter ved 200 grader på midterste rille i ca. 10 min, eller til de er lysebrune. Tips: Dejen er rigtig god til figurer og som snack-brød pga smagen af appelsin og sukker-pynten. De er dejligt friske og børnene elsker dem :) |
|
Opskriften er vist 11232 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne