Rabarberis med jordbærsauce
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri rabarberne for eventuelle grove strenge. Skyl rabarberne og skær dem i 1 cm lange stykker. Kom dem i en gryde sammen med sukkeret og damp dem møre. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud og bland dem med rabarberne sammen med nonoxal.
Lad dem køle af. Blend rabarbermassen ensartet og rør yoghurten i. Frys isen i ca 2 timer. Pisk fløden stiv. Rør den halvfrosne rabarbermasse godt igennem og vend flødeskummet i. Sæt skålen tilbage i fryseren et par timer. Jordbærsauce: Mos eller blend de optøede jordbær med flormelis og server dem til isen. |
|
Opskriften er vist 39745 gange,
og udskrevet 849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2011-06-13 11:28:40 da jeg tog den op af fryseren efter 6 timer var den helt krystaliseret. Hvad skyldes det? Per - 2005-01-01 01:01:01 Det er en meget lille mængde rabarber at blende, det meste blev sidende op af siderne og kørte ikke med rundt, en anden gang vil jeg presse den kogte rabarbermasse gennem en sigte, og så skal både rabarber og jordbær have lidt mere sukker efter min smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne