Lammehjerter a la china
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Hjerterne skæres i tynde skiver og marineres med 3 spsk. soya- trækketid ½ - 1 time og herefter afdrypning i ca. 5 min.
Grøntsagerne rengøres og deles. Porre og løg skæres i skiver og gulerødder i tændstikstykke stave. Olien varmes i en wok eller stegegryde og kødet tilsættes. Under omrøring svitses kødet for fuldt blus i 3 min og drysses med lidt salt. Herefter tilsættes grøntsagerne som svitses med til de er knapt mører. Gulerødderne skal kunne knase. Kødet og grøntsagerne skubbes op af grydens sider eller tages op af gryden og vandet tilsættes. Ved opkogning tilsættes lidt mere soya samt piskefløden. Smages til med salt og peber. Kød og grøntsager kommes tilbage i sovsen. Serveres straks med løse ris. |
|
Opskriften er vist 17711 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil F - 2020-12-03 20:19:13 Dejlig ret, hurtigt lavet, når først hjerterne er gjort i stand. Lisbet R. M. - 2016-03-13 19:57:09 Fin smag - men meget mild. Kunne godt fristes til næste gang at tilføje lidt peanutbutter og en anelse chili. Eller sichuan-krydderi... sfriberg.dk - 2005-01-01 01:01:01 nem og smager godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne