After Eight
Indsendt af : Bernt Bräuner Indsendt : |
|
|
After Eight stykkerne smeltes i vandbad, mens der røres forsigtig. Pas på at massen ikke bliver stiv. Gem 4 stk. til pynt.
Den smeltede After Eight masse tages af varmen. After Eight masse tilsættes nu 6-8 spiseskefulde Cognac, mens der røres forsigtig. Det er en god ide ikke at komme mere end 1 spiseskefuld Cognac i ad gangen. Chokolademassen må ikke skille. Pisk nu den kvarte liter piskefløde. Flødeskummet kommes nu over i skålen til den ”let” lune chokolademasse, og flødeskummet vendes nu ganske forsigtigt i, så chokolademassen kan ses i striber i flødeskummet. Tag 4 høje dessertglas og kom forsigtig den nu færdige chokolademasse i passende mængde i glassene, som derefter opbevares i køleskab indtil de serveres kolde. Pynt ved servering med 1 stk. hel After Eight i toppen. Kan også serveres med friske jordbær, hindbær eller brombær som pynt, alt efter årstiden. |
|
Opskriften er vist 7244 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bernie - 2014-09-10 19:48:41 Den smager helt fantastisk,,en drømme dessert 👍 Svend Andersen - 2013-03-02 08:33:34 virkelig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne