Klejner 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smuldres i mel med hjortetaksalt og kryderier
Æ g, sukker og fløde røres, og alt æltes sammen. Dejen skal hvile. (Jeg kommer den i køleskab) Dejen skal rulles tyndt ud, skæres i strimler og formes til klejner. Klejnerne hviler helst ca. 20 min. før de koges. Olien varmes op, og der kommes 5-6 klejner i olien ad gangen. Når klejnerne er brune den på den ene side, vendes de med en gaffel. (Det går ikke lang tid før de skal vendes) Klejnerne tages op på fedtsugende papir. Tips: Det er nog super klejner som min mor laver. Hun har brugt den opskrift i meget langtid. |
|
Opskriften er vist 4430 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne