Lun perlespeltsalat med stegte æbler
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Ole J Indsendt : |
|
|
Skyl perlespelten godt og kom den i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spelten ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Tag gryden af varmen og lad spelten trække, stadig under låg, i ca. 12 min.
Rist pinjekernerne i en tør pande, først 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 2 min. ved jævn varme. Tag pinjekernerne op. Skær de soltørrede tomater i små tern. Lad 1 spsk af olien fra tomaterne blive varm i panden. Steg æbler og løg i ca. 2 min. Bland den lune perlespelt med tomattern, 1 spsk olie fra tomaterne, appelsinsaft, honning, salt og peber. Vend de stegte æbler og løg i spelten sammen med ostetern og spinatblade (gem lidt til pynt). Smag til. Drys med ristede pinjekerner og resten af spinaten og server den lune perlespeltsalat sammen med det stegte kød. Tips: Tip: Perlespeltsalaten kan også spises kold. Hertil spises koteletter, mørbrad, hakkebøf eller hvad kokken nu synes |
|
Opskriften er vist 7870 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer DortheF - 2015-05-16 17:53:27 virker umiddelbart som en spøjs sammensætning men smager sindssygt godt :-P Serveret med stegt torsk men skal prøves med andet også. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne