Kande
Fryseegnet : er IKKE fryseegnet Indsendt af : Morfred Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser skal være køleskabskolde.
Hæld øllene i en stor kande. Tilsæt pernod og derefter citronsodavand. Tips: Nyd den mens den er kold. Det smager som saftevand, men slår som en bryggerhest sparker. Bedst til overnattende gæster: Eet krus og dytten er for svimmel til at køre hjem! |
|
Opskriften er vist 5466 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne