Fantastisk æggesalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : ikke fryseegnet! Indsendt af : kokkekonerne Indsendt : Red : |
|
|
sæt æggene over at koge, lad dem blive let hårdkogte. kog en kartoffel i godt saltet vand. hak rødløget i små tern, det samme gøres med æg og kartoffel. tilsæt hytteost og mayonnaise. smag til med salt, muskatnød og karry. vend med lidt friskklippet purløg.
Tips: æggende bliver bedst hvis de er stadiet over smilende. mos gerne æggene og kartoflen, hvis du godt kan lide en svampet konsistens. |
|
Opskriften er vist 15992 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer kokkekonerne - 2011-12-21 09:50:57 hytteosten der bliver brugt er en 0,5% fra levevis(netto) henric jensen - 2011-12-21 09:42:36 mmmh lækker og svampet! super til et styk ristet rugbrød, eller i en bolle. jeg kan bedst lide at blendte rødløgne, så synes jeg den er bedst og så smider jeg også et ½ æble i, som er revet fint - og ekstra karry, så bliver den ekstra god Anne :) - 2011-12-06 18:20:41 Rigtig god til madpakken mine børn er vilde med den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne