Mariannes Sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Chrisper Indsendt : |
|
|
Sildene lægges lagvis med salt/sukker blanding.
Eddike hældes over Skal stå til de går i lage 1-2 uger Rens og flå sildene - skylles godt Hvis meget salte - udvandes 2-3 timer Overhældes med blanding af sukker/eddike og urteblanding. stå 2-3 dage Kan holde sig i ca 3 uger Velbekomme |
|
Opskriften er vist 4259 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne