Rabarber med marcipan
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i 3 cm lange stykker. Rabarber, sukker og kartoffelmel blandes og fordeles i et fad som sættes i en 225 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
Marcipanen som har ligget i køleskab, rives groft og drysses over rabarberblandingen. Fadet sættes derefter i ovnen igen i yderligere 5 minutter. Serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 58609 gange,
og udskrevet 2462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer AM - 2018-06-24 17:53:39 Jeg var ikke særligt imponeret, selvom den var meget simpel og let at lave, tror jeg hellere at jeg vil bruge mine rabarbere på andre kager. anonym - 2009-07-10 17:01:13 vild lækker - prøv den også med hjemmelavet barbarberis - absolut en vinder ilp - 2008-10-18 14:18:36 fantastisk dessert og kaffekage anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg fik denne lækre dessert med hjemmelavet vanillieis til og det var bare SÅ lækkert,. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne