Kebab pizza i airfryer
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pizzadej:
Start med pizzadejen. Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid. Fyld: Kødet skæres i tynde skiver og bagefter strimler. Det strimlede kød blandes med krydderier og olie og marinere mindst ½ time --shawarmakrydderi er et blandingskrydderi som kan variere meget i smag og styrke. Peberfrugterne og løg skæres i strimler og lægges til afdrypning Vi bruger grillede syltede peberfrugter, men du kan selv grille peberfrugter og bruge direkte se opskrift her. Tomat-flødesovs: Ingredienserne røres sammen. Oste-flødesovs med hvidløg: Fløde, ost og persille koges op til osten jævner, smages til med salt og presset hvidløg. Der er dej til 3 27 cm. pizzaer her, så med mindre du har 3 airfryer må du lave dem af 3 gange. Dejen bredes ud så den passer til din airfryer. Tomatsovsen bredes ud på dejen i et jævnt lag Revet ost fordeles over Peberfrugter, løg og kødstrimler fordeles Til slut sættes ostesausen på som klatter. Bages ved 160 grader C. i 12 minutter. |
|
Opskriften er vist 9487 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne