Kartoffelret med bacon og tomat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Sarah Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles, skæres i tern og koges. De moses derefter i en skål. Baconternen steges på panden og blandes i karftolerne. Tomater og løg snittes og balandes i sammen med creme fraiche. Derefter klippes purløg fint og hældes i blandingen.
Massen hældes i et smurt ildfastfad og der drysses revet ost oven på og sættes i ovnen. 15-20 ved 200 garder (til osten er brun) Tips: Kan serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 3699 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne