Kinesisk kyllinge risret
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Jonassen65 Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen koges og kødet pilles af i småstykker.
Brun karry i fedtstoffet og brun kyllingen og porrerne. Lav scramble æg af æggene. Ris og scramble æg kommes i gryden og tilsæt suppe og rigeligt soya. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 7435 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne