Rabarber- og yoghurtfool
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Skær rabarberne i 2½ cm lange stykker. Kog rabarberne forsigtigt med sukkeret, appelsinskal, appelsinsaft og ingefær til de er meget bløde. Lad det blive helt koldt. Rør yoghurten i og lad det trække mindst 1 time. Servér.
|
|
Opskriften er vist 10387 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne