Pebernødder med marcipan
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : mette Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker piskes godt sammen, tilsæt den revne marcipan.
Rør Cremefine i, bland alt tørstoffet og rør det i til en ensartet dej.
Tril dejen ud i pølser, ca 1½ cm tyk. Skær dem i stykker på 1-1½ cm. Sæt dem på pladen på den flade overskårede flade og tryk dem let sammen i toppen - de flyder ud, så de skal ikke trykkes flade. Bages ved 200 gr. (ikke varmluft) øverst i ovnen ca. 10 min. til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 10350 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2016-11-29 16:37:06 Siden jeg satte opskriften ind, har jeg ændret på den. Kun ca. 200 - 225 g mel Kun 200 g smør Kun 200 g sukker Undlad cremefine Undlad marcipan. Tilset 160 gr. kransekagemasse. De bliver sprøde og lækre. helle - 2012-01-30 14:42:05 Vi har forlængst passeret jul, men familien insisterer på at der skal bages pebernødder efter denne opskrift - rigtig lækre sprøde og med virkelig god smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne