Fyldt flæskefars
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Hansi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen blandes godt med æg løg rasp salt og peber må gerne trække lidt.
Halvdelen af farsen lægges i velsmurt pande. Halv kogte grønsager og ristede baconterninger tomatpure hældes over. ”det der kan være men giver en god smag”. Afsluttes med at dække og lukke godt med resten af farsen. Steges som frikadeller ved moderat varme men gerne så der kommer en lille fast skorpe vendes forsigtig over en smurt tallerken midtvejs og steger færdig. Under stegning dækkes der med alu. Folie. Eller: Stilles i varm ovn ved 150 grader C. alm. ovn Steges ca. 1 time. Brunes derefter i ca. 15 minutter. Tips: Serveres med alm. kogte kartofler Hvid mælke sauce Og lidt mere af gulerod ærte blanding. |
|
Opskriften er vist 52532 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Theis - 2018-01-29 18:28:40 Jeg har leget lidt med variationer af denne opskrift. Mit seneste eksperiment var fyldt flæskefars i "pølsehorn." Lav nogle lidt aflange farsruller med fyldet i. Rul farsen rundt om en god dej. Smelt eventuelt lidt margarine og pensl det på dejen. Varm derefter hornene i ovnen på 120 grader i 1½ time. Jeg brugte en opskrift fra dk-kogebogen, som hedder Pizzadej (nem) og den fungerede altså bare! Per - 2016-11-05 14:06:15 Nu har jeg prøvet at fryse den og varme den op igen. Virkelig en fantastisk oplevelse. Man kunne slet ikke smage, at den var lavet i 2013. Alexander L - 2013-11-25 02:10:48 Kære Per. Jeg har flere gange haft stor succes med at lave to styk fyldt flæskefars. Den ene til mig og min norske kæreste, den anden lige til fryseren hvis du forstår ;-). Selvfølgelig smager den ikke lige så godt som når den er helt frisklavet, men den holder sig fint. Man skulle tro at ærterne og gulerødderne ville blive en smule smattet- eller gummiagtige, men det er sjovt nok slet ikke tilfældet ved denne ret! (Jeg tror måske ketchuppen gør tricket. Jeg bruger den samme som på billedet. Den kan købes i Aldi.) Èt stort 10 tal herfra! Per - 2013-10-01 12:08:11 Kan den fryses? Simon H - 2013-09-30 00:04:53 Kom evt. 4 dl. fløde i farsen. Det synes vi bare er super lækkert herhjemme. Theis - 2012-02-08 20:40:15 Til Jeppe: Synes bare du skal give den en chance. Kan godt være den ser lidt utiltalende ud, men den smager bare så godt. Jeg laver den så tit som muligt og vil servere den til min nye roommate så snart han kommer hjem fra skiferie! Sebastian - 2012-02-07 19:45:11 Jeppe, jeg serverede denne ret for hele familien. Alle var glade! Ingen gik sultne fra bordet, slet ikke min lille datter Gry Jeppe - 2012-02-06 16:55:46 Jeg ville ikke servere det her for min værste fjende. Det ser jo virkelig så utiltalende ud! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne